T. ERKAYA Et Al. , "Farklı Probiyotik Kültürler Kullanılarak Üretilen Tereyağlarının Bazı Kalite Parametrelerinin İncelenmesi," 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, 2014
ERKAYA, T. Et Al. 2014. Farklı Probiyotik Kültürler Kullanılarak Üretilen Tereyağlarının Bazı Kalite Parametrelerinin İncelenmesi. 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Adana, Turkey).
ERKAYA, T., ŞENGÜL, M., ÜRKEK, B., & ÇETİN, B., (2014). Farklı Probiyotik Kültürler Kullanılarak Üretilen Tereyağlarının Bazı Kalite Parametrelerinin İncelenmesi . 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Turkey
ERKAYA, Tuba Et Al. "Farklı Probiyotik Kültürler Kullanılarak Üretilen Tereyağlarının Bazı Kalite Parametrelerinin İncelenmesi," 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Turkey, 2014
ERKAYA, Tuba E. Et Al. "Farklı Probiyotik Kültürler Kullanılarak Üretilen Tereyağlarının Bazı Kalite Parametrelerinin İncelenmesi." 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, 2014
ERKAYA, T. Et Al. (2014) . "Farklı Probiyotik Kültürler Kullanılarak Üretilen Tereyağlarının Bazı Kalite Parametrelerinin İncelenmesi." 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Tuba ERKAYA KOTAN Et Al. }, title={Farklı Probiyotik Kültürler Kullanılarak Üretilen Tereyağlarının Bazı Kalite Parametrelerinin İncelenmesi}, congress name={4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Adana}, country={Turkey}, year={2014}}