S. ÇAKMAKÇI Et Al. , "TEREYAĞI OLARAK SATILAN YAĞLARDA BAZI HİLELER VE KALİTE ÖZELLİKLERİNİN TESPİTİ: ERZURUM ÖRNEĞİ," GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.45, no.4, pp.800-813, 2020
ÇAKMAKÇI, S. Et Al. 2020. TEREYAĞI OLARAK SATILAN YAĞLARDA BAZI HİLELER VE KALİTE ÖZELLİKLERİNİN TESPİTİ: ERZURUM ÖRNEĞİ. GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.45, no.4 , 800-813.
ÇAKMAKÇI, S., ÇELİK, K., ERTEM, H., & ÇALIŞKAN, H., (2020). TEREYAĞI OLARAK SATILAN YAĞLARDA BAZI HİLELER VE KALİTE ÖZELLİKLERİNİN TESPİTİ: ERZURUM ÖRNEĞİ. GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.45, no.4, 800-813.
ÇAKMAKÇI, Songül Et Al. "TEREYAĞI OLARAK SATILAN YAĞLARDA BAZI HİLELER VE KALİTE ÖZELLİKLERİNİN TESPİTİ: ERZURUM ÖRNEĞİ," GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.45, no.4, 800-813, 2020
ÇAKMAKÇI, Songül Et Al. "TEREYAĞI OLARAK SATILAN YAĞLARDA BAZI HİLELER VE KALİTE ÖZELLİKLERİNİN TESPİTİ: ERZURUM ÖRNEĞİ." GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.45, no.4, pp.800-813, 2020
ÇAKMAKÇI, S. Et Al. (2020) . "TEREYAĞI OLARAK SATILAN YAĞLARDA BAZI HİLELER VE KALİTE ÖZELLİKLERİNİN TESPİTİ: ERZURUM ÖRNEĞİ." GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.45, no.4, pp.800-813.
@article{article, author={Songül ÇAKMAKÇI Et Al. }, title={TEREYAĞI OLARAK SATILAN YAĞLARDA BAZI HİLELER VE KALİTE ÖZELLİKLERİNİN TESPİTİ: ERZURUM ÖRNEĞİ}, journal={GIDA / THE JOURNAL OF FOOD}, year=2020, pages={800-813} }