K. Arınç, "Erzurum’un Gastronomi Potansiyelinin Kış Turizmi Açısından Değerlendirilme İmkanları ve Sürdürülebilir Turizme Katkısı," Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.24, no.2, pp.795-815, 2020
Arınç, K. 2020. Erzurum’un Gastronomi Potansiyelinin Kış Turizmi Açısından Değerlendirilme İmkanları ve Sürdürülebilir Turizme Katkısı. Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.24, no.2 , 795-815.
Arınç, K., (2020). Erzurum’un Gastronomi Potansiyelinin Kış Turizmi Açısından Değerlendirilme İmkanları ve Sürdürülebilir Turizme Katkısı. Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.24, no.2, 795-815.
Arınç, Kenan. "Erzurum’un Gastronomi Potansiyelinin Kış Turizmi Açısından Değerlendirilme İmkanları ve Sürdürülebilir Turizme Katkısı," Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.24, no.2, 795-815, 2020
Arınç, Kenan. "Erzurum’un Gastronomi Potansiyelinin Kış Turizmi Açısından Değerlendirilme İmkanları ve Sürdürülebilir Turizme Katkısı." Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.24, no.2, pp.795-815, 2020
Arınç, K. (2020) . "Erzurum’un Gastronomi Potansiyelinin Kış Turizmi Açısından Değerlendirilme İmkanları ve Sürdürülebilir Turizme Katkısı." Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.24, no.2, pp.795-815.
@article{article, author={Kenan ARINÇ}, title={Erzurum’un Gastronomi Potansiyelinin Kış Turizmi Açısından Değerlendirilme İmkanları ve Sürdürülebilir Turizme Katkısı}, journal={Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi}, year=2020, pages={795-815} }