A. KAVAZ YÜKSEL And M. YÜKSEL, "Adıyaman Piyasasında Satışa Sunulan Dondurmaların Genel Mikrobiyolojik Özelliklerinin Gıda Güvenliği Bakımından İncelenmesi," İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi , Turkey, 2015
KAVAZ YÜKSEL, A. And YÜKSEL, M. 2015. Adıyaman Piyasasında Satışa Sunulan Dondurmaların Genel Mikrobiyolojik Özelliklerinin Gıda Güvenliği Bakımından İncelenmesi. İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi , (Turkey).
KAVAZ YÜKSEL, A., & YÜKSEL, M., (2015). Adıyaman Piyasasında Satışa Sunulan Dondurmaların Genel Mikrobiyolojik Özelliklerinin Gıda Güvenliği Bakımından İncelenmesi . İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Turkey
KAVAZ YÜKSEL, Arzu, And Mehmet YÜKSEL. "Adıyaman Piyasasında Satışa Sunulan Dondurmaların Genel Mikrobiyolojik Özelliklerinin Gıda Güvenliği Bakımından İncelenmesi," İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Turkey, 2015
KAVAZ YÜKSEL, Arzu K. And YÜKSEL, Mehmet. "Adıyaman Piyasasında Satışa Sunulan Dondurmaların Genel Mikrobiyolojik Özelliklerinin Gıda Güvenliği Bakımından İncelenmesi." İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi , Turkey, 2015
KAVAZ YÜKSEL, A. And YÜKSEL, M. (2015) . "Adıyaman Piyasasında Satışa Sunulan Dondurmaların Genel Mikrobiyolojik Özelliklerinin Gıda Güvenliği Bakımından İncelenmesi." İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Arzu KAVAZ YÜKSEL And author={Mehmet YÜKSEL}, title={Adıyaman Piyasasında Satışa Sunulan Dondurmaların Genel Mikrobiyolojik Özelliklerinin Gıda Güvenliği Bakımından İncelenmesi}, congress name={İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2015}}