A. ALBEZ Et Al. , "Kalite Maliyeti ve Karlılık İlişkisi: Üniversite Yemekhanesinde Bir Uygulama," Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.20, no.4, pp.1563-1580, 2016
ALBEZ, A. Et Al. 2016. Kalite Maliyeti ve Karlılık İlişkisi: Üniversite Yemekhanesinde Bir Uygulama. Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.20, no.4 , 1563-1580.
ALBEZ, A., KORKULU, A., & YILMAZ, B., (2016). Kalite Maliyeti ve Karlılık İlişkisi: Üniversite Yemekhanesinde Bir Uygulama. Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.20, no.4, 1563-1580.
ALBEZ, Abdulkadir, Ayhan KORKULU, And Burhan YILMAZ. "Kalite Maliyeti ve Karlılık İlişkisi: Üniversite Yemekhanesinde Bir Uygulama," Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.20, no.4, 1563-1580, 2016
ALBEZ, Abdulkadir Et Al. "Kalite Maliyeti ve Karlılık İlişkisi: Üniversite Yemekhanesinde Bir Uygulama." Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.20, no.4, pp.1563-1580, 2016
ALBEZ, A. KORKULU, A. And YILMAZ, B. (2016) . "Kalite Maliyeti ve Karlılık İlişkisi: Üniversite Yemekhanesinde Bir Uygulama." Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.20, no.4, pp.1563-1580.
@article{article, author={Abdulkadir ALBEZ Et Al. }, title={Kalite Maliyeti ve Karlılık İlişkisi: Üniversite Yemekhanesinde Bir Uygulama}, journal={Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi}, year=2016, pages={1563-1580} }