M. M. KARAOĞLU And H. G. KOTANCILAR, "Kısmi Pişirme Metodunun Ekmek İçi Yumuşaklığı ve Çirişlenme Özellikleri Üzerine Etkisi," Gıda ve Yem Bilimi ve Teknolojisi , vol.5, pp.40-47, 2006
KARAOĞLU, M. M. And KOTANCILAR, H. G. 2006. Kısmi Pişirme Metodunun Ekmek İçi Yumuşaklığı ve Çirişlenme Özellikleri Üzerine Etkisi. Gıda ve Yem Bilimi ve Teknolojisi , vol.5 , 40-47.
KARAOĞLU, M. M., & KOTANCILAR, H. G., (2006). Kısmi Pişirme Metodunun Ekmek İçi Yumuşaklığı ve Çirişlenme Özellikleri Üzerine Etkisi. Gıda ve Yem Bilimi ve Teknolojisi , vol.5, 40-47.
KARAOĞLU, Mehmet, And Halis Gürbüz KOTANCILAR. "Kısmi Pişirme Metodunun Ekmek İçi Yumuşaklığı ve Çirişlenme Özellikleri Üzerine Etkisi," Gıda ve Yem Bilimi ve Teknolojisi , vol.5, 40-47, 2006
KARAOĞLU, Mehmet M. And KOTANCILAR, Halis G. . "Kısmi Pişirme Metodunun Ekmek İçi Yumuşaklığı ve Çirişlenme Özellikleri Üzerine Etkisi." Gıda ve Yem Bilimi ve Teknolojisi , vol.5, pp.40-47, 2006
KARAOĞLU, M. M. And KOTANCILAR, H. G. (2006) . "Kısmi Pişirme Metodunun Ekmek İçi Yumuşaklığı ve Çirişlenme Özellikleri Üzerine Etkisi." Gıda ve Yem Bilimi ve Teknolojisi , vol.5, pp.40-47.
@article{article, author={Mehmet Murat KARAOĞLU And author={Halis Gürbüz KOTANCILAR}, title={Kısmi Pişirme Metodunun Ekmek İçi Yumuşaklığı ve Çirişlenme Özellikleri Üzerine Etkisi}, journal={Gıda ve Yem Bilimi ve Teknolojisi}, year=2006, pages={40-47} }