H. Öztürk Er Et Al. , "Probiyotik Bakterilerin Sucuk Üretiminde Kullanım İmkanları," 13. Biyoteknoloji Kongresi , Çanakkale, Turkey, pp.50, 2003
Öztürk Er, H. Et Al. 2003. Probiyotik Bakterilerin Sucuk Üretiminde Kullanım İmkanları. 13. Biyoteknoloji Kongresi , (Çanakkale, Turkey), 50.
Öztürk Er, H., KAYA, M., & AKSU, M. İ., (2003). Probiyotik Bakterilerin Sucuk Üretiminde Kullanım İmkanları . 13. Biyoteknoloji Kongresi (pp.50). Çanakkale, Turkey
Öztürk Er, Handan, Mükerrem KAYA, And Muhammet İrfan AKSU. "Probiyotik Bakterilerin Sucuk Üretiminde Kullanım İmkanları," 13. Biyoteknoloji Kongresi, Çanakkale, Turkey, 2003
Öztürk Er, Handan Ö. Et Al. "Probiyotik Bakterilerin Sucuk Üretiminde Kullanım İmkanları." 13. Biyoteknoloji Kongresi , Çanakkale, Turkey, pp.50, 2003
Öztürk Er, H. KAYA, M. And AKSU, M. İ. (2003) . "Probiyotik Bakterilerin Sucuk Üretiminde Kullanım İmkanları." 13. Biyoteknoloji Kongresi , Çanakkale, Turkey, p.50.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Handan Öztürk Er Et Al. }, title={Probiyotik Bakterilerin Sucuk Üretiminde Kullanım İmkanları}, congress name={13. Biyoteknoloji Kongresi}, city={Çanakkale}, country={Turkey}, year={2003}, pages={50} }