M. ATASEVER Et Al. , "Kaşar peyniri üretiminde laktik asit asetik asit sitrik asit ve glucono delta lakton kullanılması," Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , no.2, pp.153-158, 2007
ATASEVER, M. Et Al. 2007. Kaşar peyniri üretiminde laktik asit asetik asit sitrik asit ve glucono delta lakton kullanılması. Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , no.2 , 153-158.
ATASEVER, M., CEYLAN, Z. G., ÇANAKÇI ADIGÜZEL, G., & ATASEVER, İ., (2007). Kaşar peyniri üretiminde laktik asit asetik asit sitrik asit ve glucono delta lakton kullanılması. Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , no.2, 153-158.
ATASEVER, Mustafa Et Al. "Kaşar peyniri üretiminde laktik asit asetik asit sitrik asit ve glucono delta lakton kullanılması," Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , no.2, 153-158, 2007
ATASEVER, Mustafa Et Al. "Kaşar peyniri üretiminde laktik asit asetik asit sitrik asit ve glucono delta lakton kullanılması." Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , no.2, pp.153-158, 2007
ATASEVER, M. Et Al. (2007) . "Kaşar peyniri üretiminde laktik asit asetik asit sitrik asit ve glucono delta lakton kullanılması." Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , no.2, pp.153-158.
@article{article, author={Mustafa ATASEVER Et Al. }, title={Kaşar peyniri üretiminde laktik asit asetik asit sitrik asit ve glucono delta lakton kullanılması}, journal={Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi}, year=2007, pages={153-158} }