Atıf Formatları
Pastırmanın Dünü, Bugünü ve Geleceği
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. KAYA, "Pastırmanın Dünü, Bugünü ve Geleceği," Kayseri Geleneksel Et ve Et Ürünleri Çalıştayı , Kayseri, Turkey, 2023

KAYA, M. 2023. Pastırmanın Dünü, Bugünü ve Geleceği. Kayseri Geleneksel Et ve Et Ürünleri Çalıştayı , (Kayseri, Turkey).

KAYA, M., (2023). Pastırmanın Dünü, Bugünü ve Geleceği . Kayseri Geleneksel Et ve Et Ürünleri Çalıştayı, Kayseri, Turkey

KAYA, Mükerrem. "Pastırmanın Dünü, Bugünü ve Geleceği," Kayseri Geleneksel Et ve Et Ürünleri Çalıştayı, Kayseri, Turkey, 2023

KAYA, Mükerrem. "Pastırmanın Dünü, Bugünü ve Geleceği." Kayseri Geleneksel Et ve Et Ürünleri Çalıştayı , Kayseri, Turkey, 2023

KAYA, M. (2023) . "Pastırmanın Dünü, Bugünü ve Geleceği." Kayseri Geleneksel Et ve Et Ürünleri Çalıştayı , Kayseri, Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Mükerrem KAYA}, title={Pastırmanın Dünü, Bugünü ve Geleceği}, congress name={Kayseri Geleneksel Et ve Et Ürünleri Çalıştayı}, city={Kayseri}, country={Turkey}, year={2023}}