F. AYDIN And S. AYIK, "KEK ÜRETİMİNDE GUM KULLANIM İMKANLARI," 1. ULUSAL GIDA VE BESLENME KONGRESİ , İstanbul, Turkey, 2003
AYDIN, F. And AYIK, S. 2003. KEK ÜRETİMİNDE GUM KULLANIM İMKANLARI. 1. ULUSAL GIDA VE BESLENME KONGRESİ , (İstanbul, Turkey).
AYDIN, F., & AYIK, S., (2003). KEK ÜRETİMİNDE GUM KULLANIM İMKANLARI . 1. ULUSAL GIDA VE BESLENME KONGRESİ, İstanbul, Turkey
AYDIN, Ferid, And SUNA AYIK. "KEK ÜRETİMİNDE GUM KULLANIM İMKANLARI," 1. ULUSAL GIDA VE BESLENME KONGRESİ, İstanbul, Turkey, 2003
AYDIN, Ferid And AYIK, SUNA. "KEK ÜRETİMİNDE GUM KULLANIM İMKANLARI." 1. ULUSAL GIDA VE BESLENME KONGRESİ , İstanbul, Turkey, 2003
AYDIN, F. And AYIK, S. (2003) . "KEK ÜRETİMİNDE GUM KULLANIM İMKANLARI." 1. ULUSAL GIDA VE BESLENME KONGRESİ , İstanbul, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Ferid AYDIN And author={SUNA AYIK}, title={KEK ÜRETİMİNDE GUM KULLANIM İMKANLARI}, congress name={1. ULUSAL GIDA VE BESLENME KONGRESİ}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2003}}