A. Akköse And D. İnce, "KİNOA UNU VE Κ-KARRAGENAN KULLANIMININ YAĞI AZALTILMIS TAVUK KÖFTESİNİN TEKSTÜREL ÖZELLİKLERİNE ETKİLERİ," Türkiye 13. Gıda Kongresi , Çanakkale, Turkey, pp.342, 2020
Akköse, A. And İnce, D. 2020. KİNOA UNU VE Κ-KARRAGENAN KULLANIMININ YAĞI AZALTILMIS TAVUK KÖFTESİNİN TEKSTÜREL ÖZELLİKLERİNE ETKİLERİ. Türkiye 13. Gıda Kongresi , (Çanakkale, Turkey), 342.
Akköse, A., & İnce, D., (2020). KİNOA UNU VE Κ-KARRAGENAN KULLANIMININ YAĞI AZALTILMIS TAVUK KÖFTESİNİN TEKSTÜREL ÖZELLİKLERİNE ETKİLERİ . Türkiye 13. Gıda Kongresi (pp.342). Çanakkale, Turkey
Akköse, Ahmet, And Durdali İnce. "KİNOA UNU VE Κ-KARRAGENAN KULLANIMININ YAĞI AZALTILMIS TAVUK KÖFTESİNİN TEKSTÜREL ÖZELLİKLERİNE ETKİLERİ," Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Turkey, 2020
Akköse, Ahmet And İnce, Durdali. "KİNOA UNU VE Κ-KARRAGENAN KULLANIMININ YAĞI AZALTILMIS TAVUK KÖFTESİNİN TEKSTÜREL ÖZELLİKLERİNE ETKİLERİ." Türkiye 13. Gıda Kongresi , Çanakkale, Turkey, pp.342, 2020
Akköse, A. And İnce, D. (2020) . "KİNOA UNU VE Κ-KARRAGENAN KULLANIMININ YAĞI AZALTILMIS TAVUK KÖFTESİNİN TEKSTÜREL ÖZELLİKLERİNE ETKİLERİ." Türkiye 13. Gıda Kongresi , Çanakkale, Turkey, p.342.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Ahmet AKKÖSE And author={Durdali İnce}, title={KİNOA UNU VE Κ-KARRAGENAN KULLANIMININ YAĞI AZALTILMIS TAVUK KÖFTESİNİN TEKSTÜREL ÖZELLİKLERİNE ETKİLERİ}, congress name={Türkiye 13. Gıda Kongresi}, city={Çanakkale}, country={Turkey}, year={2020}, pages={342} }