A. ESRİNGÜ Et Al. , "Sarımsak yetiştiriciliğinde farklı bakteri biyoformülasyonu uygulamalarının bitki gelişim parametreleri verim ve enzim düzeyleri üzerine etkisi," Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi, TARGİD Özel Sayı , vol.2016, pp.214-227, 2016
ESRİNGÜ, A. Et Al. 2016. Sarımsak yetiştiriciliğinde farklı bakteri biyoformülasyonu uygulamalarının bitki gelişim parametreleri verim ve enzim düzeyleri üzerine etkisi. Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi, TARGİD Özel Sayı , vol.2016 , 214-227.
ESRİNGÜ, A., KOTAN, R., BAYRAM, F., EKİNCİ, M., YILDIRIM, E., NADAROĞLU, H., ... KATIRCIOĞLU, H.(2016). Sarımsak yetiştiriciliğinde farklı bakteri biyoformülasyonu uygulamalarının bitki gelişim parametreleri verim ve enzim düzeyleri üzerine etkisi. Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi, TARGİD Özel Sayı , vol.2016, 214-227.
ESRİNGÜ, ASLIHAN Et Al. "Sarımsak yetiştiriciliğinde farklı bakteri biyoformülasyonu uygulamalarının bitki gelişim parametreleri verim ve enzim düzeyleri üzerine etkisi," Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi, TARGİD Özel Sayı , vol.2016, 214-227, 2016
ESRİNGÜ, ASLIHAN Et Al. "Sarımsak yetiştiriciliğinde farklı bakteri biyoformülasyonu uygulamalarının bitki gelişim parametreleri verim ve enzim düzeyleri üzerine etkisi." Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi, TARGİD Özel Sayı , vol.2016, pp.214-227, 2016
ESRİNGÜ, A. Et Al. (2016) . "Sarımsak yetiştiriciliğinde farklı bakteri biyoformülasyonu uygulamalarının bitki gelişim parametreleri verim ve enzim düzeyleri üzerine etkisi." Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi, TARGİD Özel Sayı , vol.2016, pp.214-227.
@article{article, author={ASLIHAN ESRİNGÜ Et Al. }, title={Sarımsak yetiştiriciliğinde farklı bakteri biyoformülasyonu uygulamalarının bitki gelişim parametreleri verim ve enzim düzeyleri üzerine etkisi}, journal={Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi, TARGİD Özel Sayı}, year=2016, pages={214-227} }