A. ÇAĞLAR And S. ÇAKMAKÇI, "Karın Kaymağı peynirinin mikrobiyolojik özellikleri," Süt Teknolojisi Derg. , vol.1, pp.26-31, 1997
ÇAĞLAR, A. And ÇAKMAKÇI, S. 1997. Karın Kaymağı peynirinin mikrobiyolojik özellikleri. Süt Teknolojisi Derg. , vol.1 , 26-31.
ÇAĞLAR, A., & ÇAKMAKÇI, S., (1997). Karın Kaymağı peynirinin mikrobiyolojik özellikleri. Süt Teknolojisi Derg. , vol.1, 26-31.
ÇAĞLAR, ABDULLAH, And Songül ÇAKMAKÇI. "Karın Kaymağı peynirinin mikrobiyolojik özellikleri," Süt Teknolojisi Derg. , vol.1, 26-31, 1997
ÇAĞLAR, ABDULLAH And ÇAKMAKÇI, Songül. "Karın Kaymağı peynirinin mikrobiyolojik özellikleri." Süt Teknolojisi Derg. , vol.1, pp.26-31, 1997
ÇAĞLAR, A. And ÇAKMAKÇI, S. (1997) . "Karın Kaymağı peynirinin mikrobiyolojik özellikleri." Süt Teknolojisi Derg. , vol.1, pp.26-31.
@article{article, author={ABDULLAH ÇAĞLAR And author={Songül ÇAKMAKÇI}, title={Karın Kaymağı peynirinin mikrobiyolojik özellikleri}, journal={Süt Teknolojisi Derg.}, year=1997, pages={26-31} }