A. KAVAZ Et Al. , "Erzurum’da Ayran Aşının Yapımı ve Bu Çorbaya Özgü Olan Aşotunun Antioksidan Özellikleri," The 1st International Symposium on “Traditional Foods From Adriatic to Caucasus , Tekirdağ, Turkey, pp.162-163, 2010
KAVAZ, A. Et Al. 2010. Erzurum’da Ayran Aşının Yapımı ve Bu Çorbaya Özgü Olan Aşotunun Antioksidan Özellikleri. The 1st International Symposium on “Traditional Foods From Adriatic to Caucasus , (Tekirdağ, Turkey), 162-163.
KAVAZ, A., YILDIZ, H., ŞENGÜL, M., & BAKIRCI, İ., (2010). Erzurum’da Ayran Aşının Yapımı ve Bu Çorbaya Özgü Olan Aşotunun Antioksidan Özellikleri . The 1st International Symposium on “Traditional Foods From Adriatic to Caucasus (pp.162-163). Tekirdağ, Turkey
KAVAZ, Arzu Et Al. "Erzurum’da Ayran Aşının Yapımı ve Bu Çorbaya Özgü Olan Aşotunun Antioksidan Özellikleri," The 1st International Symposium on “Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Turkey, 2010
KAVAZ, Arzu K. Et Al. "Erzurum’da Ayran Aşının Yapımı ve Bu Çorbaya Özgü Olan Aşotunun Antioksidan Özellikleri." The 1st International Symposium on “Traditional Foods From Adriatic to Caucasus , Tekirdağ, Turkey, pp.162-163, 2010
KAVAZ, A. Et Al. (2010) . "Erzurum’da Ayran Aşının Yapımı ve Bu Çorbaya Özgü Olan Aşotunun Antioksidan Özellikleri." The 1st International Symposium on “Traditional Foods From Adriatic to Caucasus , Tekirdağ, Turkey, pp.162-163.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Arzu KAVAZ YÜKSEL Et Al. }, title={Erzurum’da Ayran Aşının Yapımı ve Bu Çorbaya Özgü Olan Aşotunun Antioksidan Özellikleri}, congress name={The 1st International Symposium on “Traditional Foods From Adriatic to Caucasus}, city={Tekirdağ}, country={Turkey}, year={2010}, pages={162-163} }