M. Zor Et Al. , "Kokulu üzüm (Vitis labrusca L.) meyvesi ve ekstraktlarının dondurma üretiminde kullanım olanaklarının araştırılması," ATA-GIDA , vol.1, no.2, pp.1-8, 2022
Zor, M. Et Al. 2022. Kokulu üzüm (Vitis labrusca L.) meyvesi ve ekstraktlarının dondurma üretiminde kullanım olanaklarının araştırılması. ATA-GIDA , vol.1, no.2 , 1-8.
Zor, M., Karakütük, İ. A., & Şengül, M., (2022). Kokulu üzüm (Vitis labrusca L.) meyvesi ve ekstraktlarının dondurma üretiminde kullanım olanaklarının araştırılması. ATA-GIDA , vol.1, no.2, 1-8.
Zor, Melek, İsa Aslan Karakütük, And Memnune ŞENGÜL. "Kokulu üzüm (Vitis labrusca L.) meyvesi ve ekstraktlarının dondurma üretiminde kullanım olanaklarının araştırılması," ATA-GIDA , vol.1, no.2, 1-8, 2022
Zor, Melek Et Al. "Kokulu üzüm (Vitis labrusca L.) meyvesi ve ekstraktlarının dondurma üretiminde kullanım olanaklarının araştırılması." ATA-GIDA , vol.1, no.2, pp.1-8, 2022
Zor, M. Karakütük, İ. A. And Şengül, M. (2022) . "Kokulu üzüm (Vitis labrusca L.) meyvesi ve ekstraktlarının dondurma üretiminde kullanım olanaklarının araştırılması." ATA-GIDA , vol.1, no.2, pp.1-8.
@article{article, author={Melek Zor Et Al. }, title={Kokulu üzüm (Vitis labrusca L.) meyvesi ve ekstraktlarının dondurma üretiminde kullanım olanaklarının araştırılması}, journal={ATA-GIDA}, year=2022, pages={1-8} }