F. Y. Hazar Et Al. , "Transglutaminaz Enzim Uygulamasının Pastırma Çeşitlerinin Serbest Amino Asit Kompozisyonuna Etkisi ," IV. Et Ürünleri Çalıştayı , Aydın, Turkey, pp.16, 2020
Hazar, F. Y. Et Al. 2020. Transglutaminaz Enzim Uygulamasının Pastırma Çeşitlerinin Serbest Amino Asit Kompozisyonuna Etkisi . IV. Et Ürünleri Çalıştayı , (Aydın, Turkey), 16.
Hazar, F. Y., Kaban, G., & Kaya, M., (2020). Transglutaminaz Enzim Uygulamasının Pastırma Çeşitlerinin Serbest Amino Asit Kompozisyonuna Etkisi . IV. Et Ürünleri Çalıştayı (pp.16). Aydın, Turkey
Hazar, Fatma, Güzin KABAN, And Mükerrem KAYA. "Transglutaminaz Enzim Uygulamasının Pastırma Çeşitlerinin Serbest Amino Asit Kompozisyonuna Etkisi ," IV. Et Ürünleri Çalıştayı, Aydın, Turkey, 2020
Hazar, Fatma Y. Et Al. "Transglutaminaz Enzim Uygulamasının Pastırma Çeşitlerinin Serbest Amino Asit Kompozisyonuna Etkisi ." IV. Et Ürünleri Çalıştayı , Aydın, Turkey, pp.16, 2020
Hazar, F. Y. Kaban, G. And Kaya, M. (2020) . "Transglutaminaz Enzim Uygulamasının Pastırma Çeşitlerinin Serbest Amino Asit Kompozisyonuna Etkisi ." IV. Et Ürünleri Çalıştayı , Aydın, Turkey, p.16.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Fatma Yağmur Hazar Et Al. }, title={Transglutaminaz Enzim Uygulamasının Pastırma Çeşitlerinin Serbest Amino Asit Kompozisyonuna Etkisi }, congress name={IV. Et Ürünleri Çalıştayı}, city={Aydın}, country={Turkey}, year={2020}, pages={16} }