H. Y. Gökalp Et Al. , "Erzurum Piyasasında Tüketime Sunulan Sığır Kıymalarının Bazı Saprofit ve Patojen Mikroorganizma İçerikleri, pH ve Yağ Değerleri," Gıda Sanayi Araştırma-Geliştirme Sempozyumu , İzmir, Turkey, pp.183-201, 1989
Gökalp, H. Y. Et Al. 1989. Erzurum Piyasasında Tüketime Sunulan Sığır Kıymalarının Bazı Saprofit ve Patojen Mikroorganizma İçerikleri, pH ve Yağ Değerleri. Gıda Sanayi Araştırma-Geliştirme Sempozyumu , (İzmir, Turkey), 183-201.
Gökalp, H. Y., YETIM, H., & KAYA, M., (1989). Erzurum Piyasasında Tüketime Sunulan Sığır Kıymalarının Bazı Saprofit ve Patojen Mikroorganizma İçerikleri, pH ve Yağ Değerleri . Gıda Sanayi Araştırma-Geliştirme Sempozyumu (pp.183-201). İzmir, Turkey
Gökalp, Hüsnü, H YETIM, And Mükerrem KAYA. "Erzurum Piyasasında Tüketime Sunulan Sığır Kıymalarının Bazı Saprofit ve Patojen Mikroorganizma İçerikleri, pH ve Yağ Değerleri," Gıda Sanayi Araştırma-Geliştirme Sempozyumu, İzmir, Turkey, 1989
Gökalp, Hüsnü Y. Et Al. "Erzurum Piyasasında Tüketime Sunulan Sığır Kıymalarının Bazı Saprofit ve Patojen Mikroorganizma İçerikleri, pH ve Yağ Değerleri." Gıda Sanayi Araştırma-Geliştirme Sempozyumu , İzmir, Turkey, pp.183-201, 1989
Gökalp, H. Y. YETIM, H. And KAYA, M. (1989) . "Erzurum Piyasasında Tüketime Sunulan Sığır Kıymalarının Bazı Saprofit ve Patojen Mikroorganizma İçerikleri, pH ve Yağ Değerleri." Gıda Sanayi Araştırma-Geliştirme Sempozyumu , İzmir, Turkey, pp.183-201.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Hüsnü Yusuf Gökalp Et Al. }, title={Erzurum Piyasasında Tüketime Sunulan Sığır Kıymalarının Bazı Saprofit ve Patojen Mikroorganizma İçerikleri, pH ve Yağ Değerleri}, congress name={Gıda Sanayi Araştırma-Geliştirme Sempozyumu}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={1989}, pages={183-201} }