Atıf Formatları
Farklı Bölgelere Ait Zeytinyağlarının Yağ Asidi Bileşimi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Ş. Şişik Oğraş Et Al. , "Farklı Bölgelere Ait Zeytinyağlarının Yağ Asidi Bileşimi," 2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi , Nevşehir, Turkey, pp.11, 2015

Şişik Oğraş, Ş. Et Al. 2015. Farklı Bölgelere Ait Zeytinyağlarının Yağ Asidi Bileşimi. 2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi , (Nevşehir, Turkey), 11.

Şişik Oğraş, Ş., Kaban, G., & Kaya, M., (2015). Farklı Bölgelere Ait Zeytinyağlarının Yağ Asidi Bileşimi . 2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi (pp.11). Nevşehir, Turkey

Şişik Oğraş, Şeyma, Güzin KABAN, And Mükerrem KAYA. "Farklı Bölgelere Ait Zeytinyağlarının Yağ Asidi Bileşimi," 2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Turkey, 2015

Şişik Oğraş, Şeyma Ş. Et Al. "Farklı Bölgelere Ait Zeytinyağlarının Yağ Asidi Bileşimi." 2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi , Nevşehir, Turkey, pp.11, 2015

Şişik Oğraş, Ş. Kaban, G. And Kaya, M. (2015) . "Farklı Bölgelere Ait Zeytinyağlarının Yağ Asidi Bileşimi." 2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi , Nevşehir, Turkey, p.11.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Şeyma ŞİŞİK OĞRAŞ Et Al. }, title={Farklı Bölgelere Ait Zeytinyağlarının Yağ Asidi Bileşimi}, congress name={2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi}, city={Nevşehir}, country={Turkey}, year={2015}, pages={11} }