Y. ERDOĞAN Et Al. , "Organik Meyve ve Sebze Üretiminde Tozlayıcı olarak Bal Arılarının (Apis mellifera L.) Yeri ve Önemi," Türkiye 3. Organik Tarım Sempozyumu , vol.-, Yalova, Turkey, 0
ERDOĞAN, Y. Et Al. Organik Meyve ve Sebze Üretiminde Tozlayıcı olarak Bal Arılarının (Apis mellifera L.) Yeri ve Önemi. Türkiye 3. Organik Tarım Sempozyumu , (Yalova, Turkey).
ERDOĞAN, Y., DODOLOĞLU, A., & ERDOĞAN, Ü., Organik Meyve ve Sebze Üretiminde Tozlayıcı olarak Bal Arılarının (Apis mellifera L.) Yeri ve Önemi . Türkiye 3. Organik Tarım Sempozyumu, Yalova, Turkey
ERDOĞAN, Yaşar, Ahmet DODOLOĞLU, And Ümmügülsüm ERDOĞAN. "Organik Meyve ve Sebze Üretiminde Tozlayıcı olarak Bal Arılarının (Apis mellifera L.) Yeri ve Önemi," Türkiye 3. Organik Tarım Sempozyumu, Yalova, Turkey,
ERDOĞAN, Yaşar Et Al. "Organik Meyve ve Sebze Üretiminde Tozlayıcı olarak Bal Arılarının (Apis mellifera L.) Yeri ve Önemi." Türkiye 3. Organik Tarım Sempozyumu , Yalova, Turkey
ERDOĞAN, Y. DODOLOĞLU, A. And ERDOĞAN, Ü. . "Organik Meyve ve Sebze Üretiminde Tozlayıcı olarak Bal Arılarının (Apis mellifera L.) Yeri ve Önemi." Türkiye 3. Organik Tarım Sempozyumu , Yalova, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Yaşar ERDOĞAN Et Al. }, title={Organik Meyve ve Sebze Üretiminde Tozlayıcı olarak Bal Arılarının (Apis mellifera L.) Yeri ve Önemi}, congress name={Türkiye 3. Organik Tarım Sempozyumu}, city={Yalova}, country={Turkey}, year={0}}