F. ÖZ Et Al. , "Farklı Pişirme Metotları ve Seviyelerinin Tavuk Pirzolalarında Heterosiklik Aromatik Amin Oluşumu Üzerine Etkileri," Türkiye 10. Gıda Kongresi , Erzurum, Turkey, pp.505, 2008
ÖZ, F. Et Al. 2008. Farklı Pişirme Metotları ve Seviyelerinin Tavuk Pirzolalarında Heterosiklik Aromatik Amin Oluşumu Üzerine Etkileri. Türkiye 10. Gıda Kongresi , (Erzurum, Turkey), 505.
ÖZ, F., KABAN, G., & KAYA, M., (2008). Farklı Pişirme Metotları ve Seviyelerinin Tavuk Pirzolalarında Heterosiklik Aromatik Amin Oluşumu Üzerine Etkileri . Türkiye 10. Gıda Kongresi (pp.505). Erzurum, Turkey
ÖZ, Fatih, Güzin KABAN, And Mükerrem KAYA. "Farklı Pişirme Metotları ve Seviyelerinin Tavuk Pirzolalarında Heterosiklik Aromatik Amin Oluşumu Üzerine Etkileri," Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Turkey, 2008
ÖZ, Fatih Et Al. "Farklı Pişirme Metotları ve Seviyelerinin Tavuk Pirzolalarında Heterosiklik Aromatik Amin Oluşumu Üzerine Etkileri." Türkiye 10. Gıda Kongresi , Erzurum, Turkey, pp.505, 2008
ÖZ, F. KABAN, G. And KAYA, M. (2008) . "Farklı Pişirme Metotları ve Seviyelerinin Tavuk Pirzolalarında Heterosiklik Aromatik Amin Oluşumu Üzerine Etkileri." Türkiye 10. Gıda Kongresi , Erzurum, Turkey, p.505.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Fatih ÖZ Et Al. }, title={Farklı Pişirme Metotları ve Seviyelerinin Tavuk Pirzolalarında Heterosiklik Aromatik Amin Oluşumu Üzerine Etkileri}, congress name={Türkiye 10. Gıda Kongresi}, city={Erzurum}, country={Turkey}, year={2008}, pages={505} }