İ. Bakırcı Et Al. , "Erzurum Piyasasında Satısa Sunulan Yoğurtların Fiziksel Kimyasal Mikrobiyolojik ve Duyusal Özelliklerinin İncelenmesi," Akademik Gıda , vol.13, pp.127-134, 2015
Bakırcı, İ. Et Al. 2015. Erzurum Piyasasında Satısa Sunulan Yoğurtların Fiziksel Kimyasal Mikrobiyolojik ve Duyusal Özelliklerinin İncelenmesi. Akademik Gıda , vol.13 , 127-134.
Bakırcı, İ., Şahan Tohma, G., & Kavaz Yüksel, A., (2015). Erzurum Piyasasında Satısa Sunulan Yoğurtların Fiziksel Kimyasal Mikrobiyolojik ve Duyusal Özelliklerinin İncelenmesi. Akademik Gıda , vol.13, 127-134.
Bakırcı, İhsan, Gamze Şahan Tohma, And Arzu KAVAZ YÜKSEL. "Erzurum Piyasasında Satısa Sunulan Yoğurtların Fiziksel Kimyasal Mikrobiyolojik ve Duyusal Özelliklerinin İncelenmesi," Akademik Gıda , vol.13, 127-134, 2015
Bakırcı, İhsan Et Al. "Erzurum Piyasasında Satısa Sunulan Yoğurtların Fiziksel Kimyasal Mikrobiyolojik ve Duyusal Özelliklerinin İncelenmesi." Akademik Gıda , vol.13, pp.127-134, 2015
Bakırcı, İ. Şahan Tohma, G. And Kavaz Yüksel, A. (2015) . "Erzurum Piyasasında Satısa Sunulan Yoğurtların Fiziksel Kimyasal Mikrobiyolojik ve Duyusal Özelliklerinin İncelenmesi." Akademik Gıda , vol.13, pp.127-134.
@article{article, author={İhsan BAKIRCI Et Al. }, title={Erzurum Piyasasında Satısa Sunulan Yoğurtların Fiziksel Kimyasal Mikrobiyolojik ve Duyusal Özelliklerinin İncelenmesi}, journal={Akademik Gıda}, year=2015, pages={127-134} }