İ. G. ŞAT And ö. öz, "Haşlama ve Kurutmanın Bazı Sebzelerin Bileşimi Üzerine Etkisi," Adıyaman Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi , no.3, pp.54-62, 2015
ŞAT, İ. G. And öz, ö. 2015. Haşlama ve Kurutmanın Bazı Sebzelerin Bileşimi Üzerine Etkisi. Adıyaman Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi , no.3 , 54-62.
ŞAT, İ. G., & öz, ö., (2015). Haşlama ve Kurutmanın Bazı Sebzelerin Bileşimi Üzerine Etkisi. Adıyaman Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi , no.3, 54-62.
ŞAT, İhsan, And özkan öz. "Haşlama ve Kurutmanın Bazı Sebzelerin Bileşimi Üzerine Etkisi," Adıyaman Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi , no.3, 54-62, 2015
ŞAT, İhsan G. And öz, özkan. "Haşlama ve Kurutmanın Bazı Sebzelerin Bileşimi Üzerine Etkisi." Adıyaman Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi , no.3, pp.54-62, 2015
ŞAT, İ. G. And öz, ö. (2015) . "Haşlama ve Kurutmanın Bazı Sebzelerin Bileşimi Üzerine Etkisi." Adıyaman Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi , no.3, pp.54-62.
@article{article, author={İhsan Güngör ŞAT And author={özkan öz}, title={Haşlama ve Kurutmanın Bazı Sebzelerin Bileşimi Üzerine Etkisi}, journal={Adıyaman Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi}, year=2015, pages={54-62} }