M. İ. AKSU Et Al. , "Broiler Göğüs ve Baget Etlerinin Bazı Kalite Özellikleri üzerine Rasyonda Probiyotik Kullanımının Etkileri," Türkiye 8. Gıda Kongresi , Bursa, Turkey, pp.78, 2004
AKSU, M. İ. Et Al. 2004. Broiler Göğüs ve Baget Etlerinin Bazı Kalite Özellikleri üzerine Rasyonda Probiyotik Kullanımının Etkileri. Türkiye 8. Gıda Kongresi , (Bursa, Turkey), 78.
AKSU, M. İ., Karaoğlu, M., KAYA, M., ESENBUĞA, N., & KURBANOĞLU, E. B., (2004). Broiler Göğüs ve Baget Etlerinin Bazı Kalite Özellikleri üzerine Rasyonda Probiyotik Kullanımının Etkileri . Türkiye 8. Gıda Kongresi (pp.78). Bursa, Turkey
AKSU, Muhammet Et Al. "Broiler Göğüs ve Baget Etlerinin Bazı Kalite Özellikleri üzerine Rasyonda Probiyotik Kullanımının Etkileri," Türkiye 8. Gıda Kongresi, Bursa, Turkey, 2004
AKSU, Muhammet İ. Et Al. "Broiler Göğüs ve Baget Etlerinin Bazı Kalite Özellikleri üzerine Rasyonda Probiyotik Kullanımının Etkileri." Türkiye 8. Gıda Kongresi , Bursa, Turkey, pp.78, 2004
AKSU, M. İ. Et Al. (2004) . "Broiler Göğüs ve Baget Etlerinin Bazı Kalite Özellikleri üzerine Rasyonda Probiyotik Kullanımının Etkileri." Türkiye 8. Gıda Kongresi , Bursa, Turkey, p.78.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Muhammet İrfan AKSU Et Al. }, title={Broiler Göğüs ve Baget Etlerinin Bazı Kalite Özellikleri üzerine Rasyonda Probiyotik Kullanımının Etkileri}, congress name={Türkiye 8. Gıda Kongresi}, city={Bursa}, country={Turkey}, year={2004}, pages={78} }