M. Tosun, "HACCP (Tehlike Analizleri ve Kritik Kontrol Noktaları)," In Gıda ve Personel Hijyeni , Erzurum: Atatürk Üniversitesi Yayınları, 2017, pp.1-30.
Tosun, M. HACCP (Tehlike Analizleri ve Kritik Kontrol Noktaları). 2017. In Gıda ve Personel Hijyeni , Atatürk Üniversitesi Yayınları, Erzurum, 1-30.
Tosun, M., (2017). HACCP (Tehlike Analizleri ve Kritik Kontrol Noktaları). Gıda ve Personel Hijyeni (pp.1-30), Erzurum: Atatürk Üniversitesi Yayınları.
Tosun, Murat. "HACCP (Tehlike Analizleri ve Kritik Kontrol Noktaları)." In Gıda ve Personel Hijyeni , 1-30. Erzurum: Atatürk Üniversitesi Yayınları, 2017
Tosun, Murat. "HACCP (Tehlike Analizleri ve Kritik Kontrol Noktaları)." Gıda ve Personel Hijyeni , Atatürk Üniversitesi Yayınları, 2017, pp.1-30.
Tosun, M. (2017) "HACCP (Tehlike Analizleri ve Kritik Kontrol Noktaları)", Gıda ve Personel Hijyeni . Erzurum: Atatürk Üniversitesi Yayınları.
@bookchapter{bookchapter, author ={Murat TOSUN}, chaptertitle={HACCP (Tehlike Analizleri ve Kritik Kontrol Noktaları)}, booktitle={ Gıda ve Personel Hijyeni}, publisher={Atatürk Üniversitesi Yayınları}, city={Erzurum},year={2017} }