M. M. KARAOĞLU And H. MERAL, "Ekmeğin, Besin Değeri ve Fonksiyonel Özelliklerinin Artırılması," Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, pp.262, 2016
KARAOĞLU, M. M. And MERAL, H. 2016. Ekmeğin, Besin Değeri ve Fonksiyonel Özelliklerinin Artırılması. Türkiye 12. Gıda Kongresi , (Edirne, Turkey), 262.
KARAOĞLU, M. M., & MERAL, H., (2016). Ekmeğin, Besin Değeri ve Fonksiyonel Özelliklerinin Artırılması . Türkiye 12. Gıda Kongresi (pp.262). Edirne, Turkey
KARAOĞLU, Mehmet, And Hacer MERAL. "Ekmeğin, Besin Değeri ve Fonksiyonel Özelliklerinin Artırılması," Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Turkey, 2016
KARAOĞLU, Mehmet M. And MERAL, Hacer. "Ekmeğin, Besin Değeri ve Fonksiyonel Özelliklerinin Artırılması." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, pp.262, 2016
KARAOĞLU, M. M. And MERAL, H. (2016) . "Ekmeğin, Besin Değeri ve Fonksiyonel Özelliklerinin Artırılması." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, p.262.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Mehmet Murat KARAOĞLU And author={Hacer MERAL}, title={Ekmeğin, Besin Değeri ve Fonksiyonel Özelliklerinin Artırılması}, congress name={Türkiye 12. Gıda Kongresi}, city={Edirne}, country={Turkey}, year={2016}, pages={262} }