E. Edebali Et Al. , "Süt ve süt ürünlerinde akrilamid seviyeleri ve akrilamidin sağlığa olan etkileri," In Teoriden Pratiğe Türkiye'de Tarım ve Hayvancılık Uygulamaları , Ankara: İksad Yayınevi, 2022, pp.173-188.
Edebali, E. Et Al. Süt ve süt ürünlerinde akrilamid seviyeleri ve akrilamidin sağlığa olan etkileri. 2022. In Teoriden Pratiğe Türkiye'de Tarım ve Hayvancılık Uygulamaları , İksad Yayınevi, Ankara, 173-188.
Edebali, E., Terzioğlu, M. E., & Bakırcı, İ., (2022). Süt ve süt ürünlerinde akrilamid seviyeleri ve akrilamidin sağlığa olan etkileri. Teoriden Pratiğe Türkiye'de Tarım ve Hayvancılık Uygulamaları (pp.173-188), Ankara: İksad Yayınevi.
Edebali, Ezgi, Murat Emre TERZİOĞLU, And İhsan BAKIRCI. "Süt ve süt ürünlerinde akrilamid seviyeleri ve akrilamidin sağlığa olan etkileri." In Teoriden Pratiğe Türkiye'de Tarım ve Hayvancılık Uygulamaları , 173-188. Ankara: İksad Yayınevi, 2022
Edebali, Ezgi Et Al. "Süt ve süt ürünlerinde akrilamid seviyeleri ve akrilamidin sağlığa olan etkileri." Teoriden Pratiğe Türkiye'de Tarım ve Hayvancılık Uygulamaları , İksad Yayınevi, 2022, pp.173-188.
Edebali, E. Terzioğlu, M. E. And Bakırcı, İ. (2022) "Süt ve süt ürünlerinde akrilamid seviyeleri ve akrilamidin sağlığa olan etkileri", Teoriden Pratiğe Türkiye'de Tarım ve Hayvancılık Uygulamaları . Ankara: İksad Yayınevi.
@bookchapter{bookchapter, author ={Ezgi Edebali Et Al. }, chaptertitle={Süt ve süt ürünlerinde akrilamid seviyeleri ve akrilamidin sağlığa olan etkileri}, booktitle={ Teoriden Pratiğe Türkiye'de Tarım ve Hayvancılık Uygulamaları}, publisher={İksad Yayınevi}, city={Ankara},year={2022} }