S. ÇAKMAKÇI And M. ŞENGÜL, "Peyniraltı suyu proteinlerinin bazı gıdalarda sağladığı fonksiyonel ve besinsel avantajlar," Dünya Gıda , pp.81-84, 2002
ÇAKMAKÇI, S. And ŞENGÜL, M. 2002. Peyniraltı suyu proteinlerinin bazı gıdalarda sağladığı fonksiyonel ve besinsel avantajlar. Dünya Gıda , 81-84.
ÇAKMAKÇI, S., & ŞENGÜL, M., (2002). Peyniraltı suyu proteinlerinin bazı gıdalarda sağladığı fonksiyonel ve besinsel avantajlar. Dünya Gıda , 81-84.
ÇAKMAKÇI, Songül, And Mustafa ŞENGÜL. "Peyniraltı suyu proteinlerinin bazı gıdalarda sağladığı fonksiyonel ve besinsel avantajlar," Dünya Gıda , 81-84, 2002
ÇAKMAKÇI, Songül And ŞENGÜL, Mustafa. "Peyniraltı suyu proteinlerinin bazı gıdalarda sağladığı fonksiyonel ve besinsel avantajlar." Dünya Gıda , pp.81-84, 2002
ÇAKMAKÇI, S. And ŞENGÜL, M. (2002) . "Peyniraltı suyu proteinlerinin bazı gıdalarda sağladığı fonksiyonel ve besinsel avantajlar." Dünya Gıda , pp.81-84.
@article{article, author={Songül ÇAKMAKÇI And author={Mustafa ŞENGÜL}, title={Peyniraltı suyu proteinlerinin bazı gıdalarda sağladığı fonksiyonel ve besinsel avantajlar}, journal={Dünya Gıda}, year=2002, pages={81-84} }