B. Çetin And H. Aktaş, "Yoğurt Bakterilerinin Probiyotik Özellikleri," Türkiye 1. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi , Erzurum, Turkey, pp.1, 2023
Çetin, B. And Aktaş, H. 2023. Yoğurt Bakterilerinin Probiyotik Özellikleri. Türkiye 1. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi , (Erzurum, Turkey), 1.
Çetin, B., & Aktaş, H., (2023). Yoğurt Bakterilerinin Probiyotik Özellikleri . Türkiye 1. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi (pp.1). Erzurum, Turkey
Çetin, Bülent, And Haktan AKTAŞ. "Yoğurt Bakterilerinin Probiyotik Özellikleri," Türkiye 1. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi, Erzurum, Turkey, 2023
Çetin, Bülent And Aktaş, Haktan. "Yoğurt Bakterilerinin Probiyotik Özellikleri." Türkiye 1. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi , Erzurum, Turkey, pp.1, 2023
Çetin, B. And Aktaş, H. (2023) . "Yoğurt Bakterilerinin Probiyotik Özellikleri." Türkiye 1. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi , Erzurum, Turkey, p.1.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Bülent ÇETİN And author={Haktan AKTAŞ}, title={Yoğurt Bakterilerinin Probiyotik Özellikleri}, congress name={Türkiye 1. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi}, city={Erzurum}, country={Turkey}, year={2023}, pages={1} }