A. KAVAZ YÜKSEL And M. YÜKSEL, "Adıyaman Piyasasında Satısa Sunulan Dondurmaların Genel Mikrobiyolojik Özelliklerinin Gıda Güvenligi Bakımından incelenmesi," IçAnadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi , Turkey, 2015
KAVAZ YÜKSEL, A. And YÜKSEL, M. 2015. Adıyaman Piyasasında Satısa Sunulan Dondurmaların Genel Mikrobiyolojik Özelliklerinin Gıda Güvenligi Bakımından incelenmesi. IçAnadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi , (Turkey).
KAVAZ YÜKSEL, A., & YÜKSEL, M., (2015). Adıyaman Piyasasında Satısa Sunulan Dondurmaların Genel Mikrobiyolojik Özelliklerinin Gıda Güvenligi Bakımından incelenmesi . IçAnadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Turkey
KAVAZ YÜKSEL, ARZU, And Mehmet YÜKSEL. "Adıyaman Piyasasında Satısa Sunulan Dondurmaların Genel Mikrobiyolojik Özelliklerinin Gıda Güvenligi Bakımından incelenmesi," IçAnadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Turkey, 2015
KAVAZ YÜKSEL, ARZU K. And YÜKSEL, Mehmet. "Adıyaman Piyasasında Satısa Sunulan Dondurmaların Genel Mikrobiyolojik Özelliklerinin Gıda Güvenligi Bakımından incelenmesi." IçAnadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi , Turkey, 2015
KAVAZ YÜKSEL, A. And YÜKSEL, M. (2015) . "Adıyaman Piyasasında Satısa Sunulan Dondurmaların Genel Mikrobiyolojik Özelliklerinin Gıda Güvenligi Bakımından incelenmesi." IçAnadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ARZU KAVAZ YÜKSEL And author={Mehmet YÜKSEL}, title={Adıyaman Piyasasında Satısa Sunulan Dondurmaların Genel Mikrobiyolojik Özelliklerinin Gıda Güvenligi Bakımından incelenmesi}, congress name={IçAnadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2015}}