S. ÇAKMAKÇI Et Al. , "Karın kaymağı peynirinin üretim tekniği ve bazı fiziksel ve kimyasal özellikleri," Gıda , vol.20, pp.199-203, 1995
ÇAKMAKÇI, S. Et Al. 1995. Karın kaymağı peynirinin üretim tekniği ve bazı fiziksel ve kimyasal özellikleri. Gıda , vol.20 , 199-203.
ÇAKMAKÇI, S., ŞENGÜL, M., & ÇAĞLAR, A., (1995). Karın kaymağı peynirinin üretim tekniği ve bazı fiziksel ve kimyasal özellikleri. Gıda , vol.20, 199-203.
ÇAKMAKÇI, Songül, Mustafa ŞENGÜL, And ABDULLAH ÇAĞLAR. "Karın kaymağı peynirinin üretim tekniği ve bazı fiziksel ve kimyasal özellikleri," Gıda , vol.20, 199-203, 1995
ÇAKMAKÇI, Songül Et Al. "Karın kaymağı peynirinin üretim tekniği ve bazı fiziksel ve kimyasal özellikleri." Gıda , vol.20, pp.199-203, 1995
ÇAKMAKÇI, S. ŞENGÜL, M. And ÇAĞLAR, A. (1995) . "Karın kaymağı peynirinin üretim tekniği ve bazı fiziksel ve kimyasal özellikleri." Gıda , vol.20, pp.199-203.
@article{article, author={Songül ÇAKMAKÇI Et Al. }, title={Karın kaymağı peynirinin üretim tekniği ve bazı fiziksel ve kimyasal özellikleri}, journal={Gıda}, year=1995, pages={199-203} }