M. M. KARAOĞLU Et Al. , "Doğal Katkıların Organik Ekmeğin Dokusal Özellikleri Üzerine Etkisi," Gıda Mühendisliği 6.Kongresi , Antalya, Turkey, pp.403, 2009
KARAOĞLU, M. M. Et Al. 2009. Doğal Katkıların Organik Ekmeğin Dokusal Özellikleri Üzerine Etkisi. Gıda Mühendisliği 6.Kongresi , (Antalya, Turkey), 403.
KARAOĞLU, M. M., BOZ, H., KOTANCILAR, H. G., & GERÇEKASLAN, K. E., (2009). Doğal Katkıların Organik Ekmeğin Dokusal Özellikleri Üzerine Etkisi . Gıda Mühendisliği 6.Kongresi (pp.403). Antalya, Turkey
KARAOĞLU, Mehmet Et Al. "Doğal Katkıların Organik Ekmeğin Dokusal Özellikleri Üzerine Etkisi," Gıda Mühendisliği 6.Kongresi, Antalya, Turkey, 2009
KARAOĞLU, Mehmet M. Et Al. "Doğal Katkıların Organik Ekmeğin Dokusal Özellikleri Üzerine Etkisi." Gıda Mühendisliği 6.Kongresi , Antalya, Turkey, pp.403, 2009
KARAOĞLU, M. M. Et Al. (2009) . "Doğal Katkıların Organik Ekmeğin Dokusal Özellikleri Üzerine Etkisi." Gıda Mühendisliği 6.Kongresi , Antalya, Turkey, p.403.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Mehmet Murat KARAOĞLU Et Al. }, title={Doğal Katkıların Organik Ekmeğin Dokusal Özellikleri Üzerine Etkisi}, congress name={Gıda Mühendisliği 6.Kongresi}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2009}, pages={403} }