K. E. GERCEKASLAN And H. BOZ, "Kızartılmış Ekmek Kadayıfının Dokusal Özellikleri," 8. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.60, 2013
GERCEKASLAN, K. E. And BOZ, H. 2013. Kızartılmış Ekmek Kadayıfının Dokusal Özellikleri. 8. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Ankara, Turkey), 60.
GERCEKASLAN, K. E., & BOZ, H., (2013). Kızartılmış Ekmek Kadayıfının Dokusal Özellikleri . 8. Gıda Mühendisliği Kongresi (pp.60). Ankara, Turkey
GERCEKASLAN, KAMIL, And Hüseyin BOZ. "Kızartılmış Ekmek Kadayıfının Dokusal Özellikleri," 8. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Turkey, 2013
GERCEKASLAN, KAMIL E. And BOZ, Hüseyin. "Kızartılmış Ekmek Kadayıfının Dokusal Özellikleri." 8. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.60, 2013
GERCEKASLAN, K. E. And BOZ, H. (2013) . "Kızartılmış Ekmek Kadayıfının Dokusal Özellikleri." 8. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, p.60.
@conferencepaper{conferencepaper, author={KAMIL EMRE GERCEKASLAN And author={Hüseyin BOZ}, title={Kızartılmış Ekmek Kadayıfının Dokusal Özellikleri}, congress name={8. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2013}, pages={60} }