F. ÖZ And M. KAYA, "Et ve et ürünlerinde heterosiklik aromatik amin oluşumunun engellenmesi.," Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.38, no.1, pp.121-126, 2007
ÖZ, F. And KAYA, M. 2007. Et ve et ürünlerinde heterosiklik aromatik amin oluşumunun engellenmesi.. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.38, no.1 , 121-126.
ÖZ, F., & KAYA, M., (2007). Et ve et ürünlerinde heterosiklik aromatik amin oluşumunun engellenmesi.. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.38, no.1, 121-126.
ÖZ, Fatih, And MÜKERREM KAYA. "Et ve et ürünlerinde heterosiklik aromatik amin oluşumunun engellenmesi.," Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.38, no.1, 121-126, 2007
ÖZ, Fatih And KAYA, MÜKERREM. "Et ve et ürünlerinde heterosiklik aromatik amin oluşumunun engellenmesi.." Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.38, no.1, pp.121-126, 2007
ÖZ, F. And KAYA, M. (2007) . "Et ve et ürünlerinde heterosiklik aromatik amin oluşumunun engellenmesi.." Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.38, no.1, pp.121-126.
@article{article, author={Fatih ÖZ And author={MÜKERREM KAYA}, title={Et ve et ürünlerinde heterosiklik aromatik amin oluşumunun engellenmesi.}, journal={Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2007, pages={121-126} }