B. TURAN And E. AKOĞUL, "GASTRONOMİ TURİZMİNE ARZ KAYNAĞI OLUŞTURABİLECEKÜRÜNLERİN BELİRLENMESİ: ERZURUM MUTFAĞI ÖRNEĞİ," Akademik Sosyal Araştırmalar Dergisi , vol.7, no.92, pp.370-384, 2019
TURAN, B. And AKOĞUL, E. 2019. GASTRONOMİ TURİZMİNE ARZ KAYNAĞI OLUŞTURABİLECEKÜRÜNLERİN BELİRLENMESİ: ERZURUM MUTFAĞI ÖRNEĞİ. Akademik Sosyal Araştırmalar Dergisi , vol.7, no.92 , 370-384.
TURAN, B., & AKOĞUL, E., (2019). GASTRONOMİ TURİZMİNE ARZ KAYNAĞI OLUŞTURABİLECEKÜRÜNLERİN BELİRLENMESİ: ERZURUM MUTFAĞI ÖRNEĞİ. Akademik Sosyal Araştırmalar Dergisi , vol.7, no.92, 370-384.
TURAN, BARIŞ, And Emre AKOĞUL. "GASTRONOMİ TURİZMİNE ARZ KAYNAĞI OLUŞTURABİLECEKÜRÜNLERİN BELİRLENMESİ: ERZURUM MUTFAĞI ÖRNEĞİ," Akademik Sosyal Araştırmalar Dergisi , vol.7, no.92, 370-384, 2019
TURAN, BARIŞ And AKOĞUL, Emre. "GASTRONOMİ TURİZMİNE ARZ KAYNAĞI OLUŞTURABİLECEKÜRÜNLERİN BELİRLENMESİ: ERZURUM MUTFAĞI ÖRNEĞİ." Akademik Sosyal Araştırmalar Dergisi , vol.7, no.92, pp.370-384, 2019
TURAN, B. And AKOĞUL, E. (2019) . "GASTRONOMİ TURİZMİNE ARZ KAYNAĞI OLUŞTURABİLECEKÜRÜNLERİN BELİRLENMESİ: ERZURUM MUTFAĞI ÖRNEĞİ." Akademik Sosyal Araştırmalar Dergisi , vol.7, no.92, pp.370-384.
@article{article, author={BARIŞ TURAN And author={Emre AKOĞUL}, title={GASTRONOMİ TURİZMİNE ARZ KAYNAĞI OLUŞTURABİLECEKÜRÜNLERİN BELİRLENMESİ: ERZURUM MUTFAĞI ÖRNEĞİ}, journal={Akademik Sosyal Araştırmalar Dergisi}, year=2019, pages={370-384} }