T. TURGUT And S. ÇAKMAKÇI, "Bazı probiyotik bakterilerin Dondurma üretiminde kullanımı," Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu , Turkey, pp.43-44, 2009
TURGUT, T. And ÇAKMAKÇI, S. 2009. Bazı probiyotik bakterilerin Dondurma üretiminde kullanımı. Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu , (Turkey), 43-44.
TURGUT, T., & ÇAKMAKÇI, S., (2009). Bazı probiyotik bakterilerin Dondurma üretiminde kullanımı . Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu (pp.43-44). , Turkey
TURGUT, Tamer, And Songül ÇAKMAKÇI. "Bazı probiyotik bakterilerin Dondurma üretiminde kullanımı," Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Turkey, 2009
TURGUT, Tamer And ÇAKMAKÇI, Songül. "Bazı probiyotik bakterilerin Dondurma üretiminde kullanımı." Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu , Turkey, pp.43-44, 2009
TURGUT, T. And ÇAKMAKÇI, S. (2009) . "Bazı probiyotik bakterilerin Dondurma üretiminde kullanımı." Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu , Turkey, pp.43-44.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Tamer TURGUT And author={Songül ÇAKMAKÇI}, title={Bazı probiyotik bakterilerin Dondurma üretiminde kullanımı}, congress name={Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu}, city={}, country={Turkey}, year={2009}, pages={43-44} }