P. GÜL Et Al. , "Ksilitollü sakız siyah çay ve beyaz peynirin tükürük pH sına etkileri," Restoratif Diş Hekimliği Derneği V. Bilimsel Kongresi ve XII. Diş Hastalıkları ve Tedavisi Ana Bilim Dalları Toplantısı , Turkey, 2007
GÜL, P. Et Al. 2007. Ksilitollü sakız siyah çay ve beyaz peynirin tükürük pH sına etkileri. Restoratif Diş Hekimliği Derneği V. Bilimsel Kongresi ve XII. Diş Hastalıkları ve Tedavisi Ana Bilim Dalları Toplantısı , (Turkey).
GÜL, P., AKGÜL, N., GÜRPINAR ÇATAKÇI, A., & ATİLA, A., (2007). Ksilitollü sakız siyah çay ve beyaz peynirin tükürük pH sına etkileri . Restoratif Diş Hekimliği Derneği V. Bilimsel Kongresi ve XII. Diş Hastalıkları ve Tedavisi Ana Bilim Dalları Toplantısı, Turkey
GÜL, Pınar Et Al. "Ksilitollü sakız siyah çay ve beyaz peynirin tükürük pH sına etkileri," Restoratif Diş Hekimliği Derneği V. Bilimsel Kongresi ve XII. Diş Hastalıkları ve Tedavisi Ana Bilim Dalları Toplantısı, Turkey, 2007
GÜL, Pınar Et Al. "Ksilitollü sakız siyah çay ve beyaz peynirin tükürük pH sına etkileri." Restoratif Diş Hekimliği Derneği V. Bilimsel Kongresi ve XII. Diş Hastalıkları ve Tedavisi Ana Bilim Dalları Toplantısı , Turkey, 2007
GÜL, P. Et Al. (2007) . "Ksilitollü sakız siyah çay ve beyaz peynirin tükürük pH sına etkileri." Restoratif Diş Hekimliği Derneği V. Bilimsel Kongresi ve XII. Diş Hastalıkları ve Tedavisi Ana Bilim Dalları Toplantısı , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Pınar GÜL Et Al. }, title={Ksilitollü sakız siyah çay ve beyaz peynirin tükürük pH sına etkileri}, congress name={Restoratif Diş Hekimliği Derneği V. Bilimsel Kongresi ve XII. Diş Hastalıkları ve Tedavisi Ana Bilim Dalları Toplantısı}, city={}, country={Turkey}, year={2007}}