E. GÜNDOĞDU Et Al. , "Farklı oranda sarımsak Allium sativum L ilavesinin set ve stirred tipi yoğurtların bazı özellikleri ve raf ömrüne etkisi," Tükiye 9. Gıda Kongresi , Bolu, Turkey, pp.865, 2006
GÜNDOĞDU, E. Et Al. 2006. Farklı oranda sarımsak Allium sativum L ilavesinin set ve stirred tipi yoğurtların bazı özellikleri ve raf ömrüne etkisi. Tükiye 9. Gıda Kongresi , (Bolu, Turkey), 865.
GÜNDOĞDU, E., ÇAKMAKÇI, S., & DAĞDEMİR, E., (2006). Farklı oranda sarımsak Allium sativum L ilavesinin set ve stirred tipi yoğurtların bazı özellikleri ve raf ömrüne etkisi . Tükiye 9. Gıda Kongresi (pp.865). Bolu, Turkey
GÜNDOĞDU, ENGİN, Songül ÇAKMAKÇI, And Elif DAĞDEMİR. "Farklı oranda sarımsak Allium sativum L ilavesinin set ve stirred tipi yoğurtların bazı özellikleri ve raf ömrüne etkisi," Tükiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Turkey, 2006
GÜNDOĞDU, ENGİN Et Al. "Farklı oranda sarımsak Allium sativum L ilavesinin set ve stirred tipi yoğurtların bazı özellikleri ve raf ömrüne etkisi." Tükiye 9. Gıda Kongresi , Bolu, Turkey, pp.865, 2006
GÜNDOĞDU, E. ÇAKMAKÇI, S. And DAĞDEMİR, E. (2006) . "Farklı oranda sarımsak Allium sativum L ilavesinin set ve stirred tipi yoğurtların bazı özellikleri ve raf ömrüne etkisi." Tükiye 9. Gıda Kongresi , Bolu, Turkey, p.865.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ENGİN GÜNDOĞDU Et Al. }, title={Farklı oranda sarımsak Allium sativum L ilavesinin set ve stirred tipi yoğurtların bazı özellikleri ve raf ömrüne etkisi}, congress name={Tükiye 9. Gıda Kongresi}, city={Bolu}, country={Turkey}, year={2006}, pages={865} }