M. KAYA Et Al. , "Geleneksel Türk Et Ürünleri Sucuk, Pastırma ve Kavurmada Tuz Oranının Azaltılabilme İmkanları," Türkiye Doğal Beslenme ve Yaşam Boyu Sağlık Zirvesi , Bilecik, Turkey, pp.359, 2015
KAYA, M. Et Al. 2015. Geleneksel Türk Et Ürünleri Sucuk, Pastırma ve Kavurmada Tuz Oranının Azaltılabilme İmkanları. Türkiye Doğal Beslenme ve Yaşam Boyu Sağlık Zirvesi , (Bilecik, Turkey), 359.
KAYA, M., KABAN, G., & Yılmaz, Z., (2015). Geleneksel Türk Et Ürünleri Sucuk, Pastırma ve Kavurmada Tuz Oranının Azaltılabilme İmkanları . Türkiye Doğal Beslenme ve Yaşam Boyu Sağlık Zirvesi (pp.359). Bilecik, Turkey
KAYA, Mükerrem, Güzin KABAN, And Z.Y. Yılmaz. "Geleneksel Türk Et Ürünleri Sucuk, Pastırma ve Kavurmada Tuz Oranının Azaltılabilme İmkanları," Türkiye Doğal Beslenme ve Yaşam Boyu Sağlık Zirvesi, Bilecik, Turkey, 2015
KAYA, Mükerrem Et Al. "Geleneksel Türk Et Ürünleri Sucuk, Pastırma ve Kavurmada Tuz Oranının Azaltılabilme İmkanları." Türkiye Doğal Beslenme ve Yaşam Boyu Sağlık Zirvesi , Bilecik, Turkey, pp.359, 2015
KAYA, M. KABAN, G. And Yılmaz, Z. (2015) . "Geleneksel Türk Et Ürünleri Sucuk, Pastırma ve Kavurmada Tuz Oranının Azaltılabilme İmkanları." Türkiye Doğal Beslenme ve Yaşam Boyu Sağlık Zirvesi , Bilecik, Turkey, p.359.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Mükerrem KAYA Et Al. }, title={Geleneksel Türk Et Ürünleri Sucuk, Pastırma ve Kavurmada Tuz Oranının Azaltılabilme İmkanları}, congress name={Türkiye Doğal Beslenme ve Yaşam Boyu Sağlık Zirvesi}, city={Bilecik}, country={Turkey}, year={2015}, pages={359} }