M. Y. Çetinkaya Et Al. , "Gastronomi ve Turizm," In Disiplinlerarası Bakış Açısıyla Gastronomi, Kavramlar, Araştırmalar ve Çalışma Önerileri , Ankara: Detay Yayıncılık, 2021, pp.229-247.
Çetinkaya, M. Y. Et Al. Gastronomi ve Turizm. 2021. In Disiplinlerarası Bakış Açısıyla Gastronomi, Kavramlar, Araştırmalar ve Çalışma Önerileri , Detay Yayıncılık, Ankara, 229-247.
Çetinkaya, M. Y., Çetinkaya, N., & Öter, Z., (2021). Gastronomi ve Turizm. Disiplinlerarası Bakış Açısıyla Gastronomi, Kavramlar, Araştırmalar ve Çalışma Önerileri (pp.229-247), Ankara: Detay Yayıncılık.
Çetinkaya, Mehmet, Neslihan SERÇEOĞLU, And Zafer Öter. "Gastronomi ve Turizm." In Disiplinlerarası Bakış Açısıyla Gastronomi, Kavramlar, Araştırmalar ve Çalışma Önerileri , 229-247. Ankara: Detay Yayıncılık, 2021
Çetinkaya, Mehmet Y. Et Al. "Gastronomi ve Turizm." Disiplinlerarası Bakış Açısıyla Gastronomi, Kavramlar, Araştırmalar ve Çalışma Önerileri , Detay Yayıncılık, 2021, pp.229-247.
Çetinkaya, M. Y. Çetinkaya, N. And Öter, Z. (2021) "Gastronomi ve Turizm", Disiplinlerarası Bakış Açısıyla Gastronomi, Kavramlar, Araştırmalar ve Çalışma Önerileri . Ankara: Detay Yayıncılık.
@bookchapter{bookchapter, author ={Mehmet Yavuz Çetinkaya Et Al. }, chaptertitle={Gastronomi ve Turizm}, booktitle={ Disiplinlerarası Bakış Açısıyla Gastronomi, Kavramlar, Araştırmalar ve Çalışma Önerileri}, publisher={Detay Yayıncılık}, city={Ankara},year={2021} }