h. YALÇIN Et Al. , "Çiğ İnek Sütlerinden İzole Edilen Koliform Grubu ve Staphylococcus aureus Bakterilerinin Tanımlanması," GIDA /THE JOURNAL OF FOOD , vol.16, pp.107-110, 1991
YALÇIN, h. Et Al. 1991. Çiğ İnek Sütlerinden İzole Edilen Koliform Grubu ve Staphylococcus aureus Bakterilerinin Tanımlanması. GIDA /THE JOURNAL OF FOOD , vol.16 , 107-110.
YALÇIN, h., ÖZDEMİR, S., GÖKALP, H. Y., & KURT, A., (1991). Çiğ İnek Sütlerinden İzole Edilen Koliform Grubu ve Staphylococcus aureus Bakterilerinin Tanımlanması. GIDA /THE JOURNAL OF FOOD , vol.16, 107-110.
YALÇIN, hürriyet Et Al. "Çiğ İnek Sütlerinden İzole Edilen Koliform Grubu ve Staphylococcus aureus Bakterilerinin Tanımlanması," GIDA /THE JOURNAL OF FOOD , vol.16, 107-110, 1991
YALÇIN, hürriyet Et Al. "Çiğ İnek Sütlerinden İzole Edilen Koliform Grubu ve Staphylococcus aureus Bakterilerinin Tanımlanması." GIDA /THE JOURNAL OF FOOD , vol.16, pp.107-110, 1991
YALÇIN, h. Et Al. (1991) . "Çiğ İnek Sütlerinden İzole Edilen Koliform Grubu ve Staphylococcus aureus Bakterilerinin Tanımlanması." GIDA /THE JOURNAL OF FOOD , vol.16, pp.107-110.
@article{article, author={hürriyet YALÇIN Et Al. }, title={Çiğ İnek Sütlerinden İzole Edilen Koliform Grubu ve Staphylococcus aureus Bakterilerinin Tanımlanması}, journal={GIDA /THE JOURNAL OF FOOD}, year=1991, pages={107-110} }