H. G. KOTANCILAR Et Al. , "FRANCALA EKMEĞİNİN AROMA BİLEŞENLERİ," XIII: Biyoteknoloji Kongresi , Turkey, 2003
KOTANCILAR, H. G. Et Al. 2003. FRANCALA EKMEĞİNİN AROMA BİLEŞENLERİ. XIII: Biyoteknoloji Kongresi , (Turkey).
KOTANCILAR, H. G., DİKBAŞ, N., & KARAOĞLU, M. M., (2003). FRANCALA EKMEĞİNİN AROMA BİLEŞENLERİ . XIII: Biyoteknoloji Kongresi, Turkey
KOTANCILAR, Halis, Neslihan DİKBAŞ, And Mehmet Murat KARAOĞLU. "FRANCALA EKMEĞİNİN AROMA BİLEŞENLERİ," XIII: Biyoteknoloji Kongresi, Turkey, 2003
KOTANCILAR, Halis G. Et Al. "FRANCALA EKMEĞİNİN AROMA BİLEŞENLERİ." XIII: Biyoteknoloji Kongresi , Turkey, 2003
KOTANCILAR, H. G. DİKBAŞ, N. And KARAOĞLU, M. M. (2003) . "FRANCALA EKMEĞİNİN AROMA BİLEŞENLERİ." XIII: Biyoteknoloji Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Halis Gürbüz KOTANCILAR Et Al. }, title={FRANCALA EKMEĞİNİN AROMA BİLEŞENLERİ}, congress name={XIII: Biyoteknoloji Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2003}}