R. Tiryaki And Ş. C. Bölükbaşı Aktaş, "Nar Kabuğu ve Peynir Altı Suyu ile Katı Faz Fermantasonuna Tabi Tutulan Buğday Kepeğinin Besin Değerinin İyileştirilmesi," KSU TARIM VE DOGA DERGISI-KSU JOURNAL OF AGRICULTURE AND NATURE , vol.26, no.4, pp.919, 2023
Tiryaki, R. And Bölükbaşı Aktaş, Ş. C. 2023. Nar Kabuğu ve Peynir Altı Suyu ile Katı Faz Fermantasonuna Tabi Tutulan Buğday Kepeğinin Besin Değerinin İyileştirilmesi. KSU TARIM VE DOGA DERGISI-KSU JOURNAL OF AGRICULTURE AND NATURE , vol.26, no.4 , 919.
Tiryaki, R., & Bölükbaşı Aktaş, Ş. C., (2023). Nar Kabuğu ve Peynir Altı Suyu ile Katı Faz Fermantasonuna Tabi Tutulan Buğday Kepeğinin Besin Değerinin İyileştirilmesi. KSU TARIM VE DOGA DERGISI-KSU JOURNAL OF AGRICULTURE AND NATURE , vol.26, no.4, 919.
Tiryaki, Röyale, And Şaziye Canan BÖLÜKBAŞI AKTAŞ. "Nar Kabuğu ve Peynir Altı Suyu ile Katı Faz Fermantasonuna Tabi Tutulan Buğday Kepeğinin Besin Değerinin İyileştirilmesi," KSU TARIM VE DOGA DERGISI-KSU JOURNAL OF AGRICULTURE AND NATURE , vol.26, no.4, 919, 2023
Tiryaki, Röyale And Bölükbaşı Aktaş, Şaziye C. . "Nar Kabuğu ve Peynir Altı Suyu ile Katı Faz Fermantasonuna Tabi Tutulan Buğday Kepeğinin Besin Değerinin İyileştirilmesi." KSU TARIM VE DOGA DERGISI-KSU JOURNAL OF AGRICULTURE AND NATURE , vol.26, no.4, pp.919, 2023
Tiryaki, R. And Bölükbaşı Aktaş, Ş. C. (2023) . "Nar Kabuğu ve Peynir Altı Suyu ile Katı Faz Fermantasonuna Tabi Tutulan Buğday Kepeğinin Besin Değerinin İyileştirilmesi." KSU TARIM VE DOGA DERGISI-KSU JOURNAL OF AGRICULTURE AND NATURE , vol.26, no.4, p.919.
@article{article, author={Röyale Tiryaki And author={Şaziye Canan BÖLÜKBAŞI AKTAŞ}, title={Nar Kabuğu ve Peynir Altı Suyu ile Katı Faz Fermantasonuna Tabi Tutulan Buğday Kepeğinin Besin Değerinin İyileştirilmesi}, journal={KSU TARIM VE DOGA DERGISI-KSU JOURNAL OF AGRICULTURE AND NATURE}, year=2023, pages={919} }