A. ÇAĞLAR And S. ÇAKMAKÇI, "Kaşar peynirinin hızlı olgunlaştırılmasında proteaz ve lipaz enzimlerinin farklı metotlarla kullanımı I Peynirlerin fiziksel ve kimyasal özellikleri," Gıda , vol.23, pp.291-301, 1998
ÇAĞLAR, A. And ÇAKMAKÇI, S. 1998. Kaşar peynirinin hızlı olgunlaştırılmasında proteaz ve lipaz enzimlerinin farklı metotlarla kullanımı I Peynirlerin fiziksel ve kimyasal özellikleri. Gıda , vol.23 , 291-301.
ÇAĞLAR, A., & ÇAKMAKÇI, S., (1998). Kaşar peynirinin hızlı olgunlaştırılmasında proteaz ve lipaz enzimlerinin farklı metotlarla kullanımı I Peynirlerin fiziksel ve kimyasal özellikleri. Gıda , vol.23, 291-301.
ÇAĞLAR, ABDULLAH, And Songül ÇAKMAKÇI. "Kaşar peynirinin hızlı olgunlaştırılmasında proteaz ve lipaz enzimlerinin farklı metotlarla kullanımı I Peynirlerin fiziksel ve kimyasal özellikleri," Gıda , vol.23, 291-301, 1998
ÇAĞLAR, ABDULLAH And ÇAKMAKÇI, Songül. "Kaşar peynirinin hızlı olgunlaştırılmasında proteaz ve lipaz enzimlerinin farklı metotlarla kullanımı I Peynirlerin fiziksel ve kimyasal özellikleri." Gıda , vol.23, pp.291-301, 1998
ÇAĞLAR, A. And ÇAKMAKÇI, S. (1998) . "Kaşar peynirinin hızlı olgunlaştırılmasında proteaz ve lipaz enzimlerinin farklı metotlarla kullanımı I Peynirlerin fiziksel ve kimyasal özellikleri." Gıda , vol.23, pp.291-301.
@article{article, author={ABDULLAH ÇAĞLAR And author={Songül ÇAKMAKÇI}, title={Kaşar peynirinin hızlı olgunlaştırılmasında proteaz ve lipaz enzimlerinin farklı metotlarla kullanımı I Peynirlerin fiziksel ve kimyasal özellikleri}, journal={Gıda}, year=1998, pages={291-301} }