B. YALINKILIC Et Al. , "Sodyum Oranı Düşürülmüş Tuz Karışımlarının Pastırmanın Katepsin B, B+L ve H aktivitelerine etkileri," 9. Gıda Mühendisleri Kongresi , İzmir, Turkey, pp.125, 2015
YALINKILIC, B. Et Al. 2015. Sodyum Oranı Düşürülmüş Tuz Karışımlarının Pastırmanın Katepsin B, B+L ve H aktivitelerine etkileri. 9. Gıda Mühendisleri Kongresi , (İzmir, Turkey), 125.
YALINKILIC, B., FETTAHOGLU, K., KABAN, G., & KAYA, M., (2015). Sodyum Oranı Düşürülmüş Tuz Karışımlarının Pastırmanın Katepsin B, B+L ve H aktivitelerine etkileri . 9. Gıda Mühendisleri Kongresi (pp.125). İzmir, Turkey
YALINKILIC, BARIS Et Al. "Sodyum Oranı Düşürülmüş Tuz Karışımlarının Pastırmanın Katepsin B, B+L ve H aktivitelerine etkileri," 9. Gıda Mühendisleri Kongresi, İzmir, Turkey, 2015
YALINKILIC, BARIS Et Al. "Sodyum Oranı Düşürülmüş Tuz Karışımlarının Pastırmanın Katepsin B, B+L ve H aktivitelerine etkileri." 9. Gıda Mühendisleri Kongresi , İzmir, Turkey, pp.125, 2015
YALINKILIC, B. Et Al. (2015) . "Sodyum Oranı Düşürülmüş Tuz Karışımlarının Pastırmanın Katepsin B, B+L ve H aktivitelerine etkileri." 9. Gıda Mühendisleri Kongresi , İzmir, Turkey, p.125.
@conferencepaper{conferencepaper, author={BARIS YALINKILIC Et Al. }, title={Sodyum Oranı Düşürülmüş Tuz Karışımlarının Pastırmanın Katepsin B, B+L ve H aktivitelerine etkileri}, congress name={9. Gıda Mühendisleri Kongresi}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2015}, pages={125} }