Ü. Dağdelen Türkyilmaz, "Türkiye Et Üretiminde Koyun Etinin Yeri ve Et Kalitesini Belirleyen Etmenler ," In Sürdürülebilir Kalkınmada Tarımsal Faaliyetlerin Yeri ve Önemi III , İstanbul: Efe Akademi Yayıncılık, 2024, pp.235-248.
Dağdelen Türkyilmaz, Ü. Türkiye Et Üretiminde Koyun Etinin Yeri ve Et Kalitesini Belirleyen Etmenler . 2024. In Sürdürülebilir Kalkınmada Tarımsal Faaliyetlerin Yeri ve Önemi III , Efe Akademi Yayıncılık, İstanbul, 235-248.
Dağdelen Türkyilmaz, Ü., (2024). Türkiye Et Üretiminde Koyun Etinin Yeri ve Et Kalitesini Belirleyen Etmenler . Sürdürülebilir Kalkınmada Tarımsal Faaliyetlerin Yeri ve Önemi III (pp.235-248), İstanbul: Efe Akademi Yayıncılık.
Dağdelen Türkyilmaz, Ülkü. "Türkiye Et Üretiminde Koyun Etinin Yeri ve Et Kalitesini Belirleyen Etmenler ." In Sürdürülebilir Kalkınmada Tarımsal Faaliyetlerin Yeri ve Önemi III , 235-248. İstanbul: Efe Akademi Yayıncılık, 2024
Dağdelen Türkyilmaz, Ülkü D. . "Türkiye Et Üretiminde Koyun Etinin Yeri ve Et Kalitesini Belirleyen Etmenler ." Sürdürülebilir Kalkınmada Tarımsal Faaliyetlerin Yeri ve Önemi III , Efe Akademi Yayıncılık, 2024, pp.235-248.
Dağdelen Türkyilmaz, Ü. (2024) "Türkiye Et Üretiminde Koyun Etinin Yeri ve Et Kalitesini Belirleyen Etmenler ", Sürdürülebilir Kalkınmada Tarımsal Faaliyetlerin Yeri ve Önemi III . İstanbul: Efe Akademi Yayıncılık.
@bookchapter{bookchapter, author ={Ülkü DAĞDELEN TÜRKYILMAZ}, chaptertitle={Türkiye Et Üretiminde Koyun Etinin Yeri ve Et Kalitesini Belirleyen Etmenler }, booktitle={ Sürdürülebilir Kalkınmada Tarımsal Faaliyetlerin Yeri ve Önemi III}, publisher={Efe Akademi Yayıncılık}, city={İstanbul},year={2024} }