F. ÖZ Et Al. , "Farklı Pişirme Metotlarının Kuzu Etinde Heterosiklik Aromatik Amin Oluşumu Üzerine Etkileri.," Türkiye 10. Gıda Kongresi , Erzurum, Turkey, pp.507, 2008
ÖZ, F. Et Al. 2008. Farklı Pişirme Metotlarının Kuzu Etinde Heterosiklik Aromatik Amin Oluşumu Üzerine Etkileri.. Türkiye 10. Gıda Kongresi , (Erzurum, Turkey), 507.
ÖZ, F., KABAN, G., & KAYA, M., (2008). Farklı Pişirme Metotlarının Kuzu Etinde Heterosiklik Aromatik Amin Oluşumu Üzerine Etkileri. . Türkiye 10. Gıda Kongresi (pp.507). Erzurum, Turkey
ÖZ, Fatih, Güzin KABAN, And Mükerrem KAYA. "Farklı Pişirme Metotlarının Kuzu Etinde Heterosiklik Aromatik Amin Oluşumu Üzerine Etkileri.," Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Turkey, 2008
ÖZ, Fatih Et Al. "Farklı Pişirme Metotlarının Kuzu Etinde Heterosiklik Aromatik Amin Oluşumu Üzerine Etkileri.." Türkiye 10. Gıda Kongresi , Erzurum, Turkey, pp.507, 2008
ÖZ, F. KABAN, G. And KAYA, M. (2008) . "Farklı Pişirme Metotlarının Kuzu Etinde Heterosiklik Aromatik Amin Oluşumu Üzerine Etkileri.." Türkiye 10. Gıda Kongresi , Erzurum, Turkey, p.507.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Fatih ÖZ Et Al. }, title={Farklı Pişirme Metotlarının Kuzu Etinde Heterosiklik Aromatik Amin Oluşumu Üzerine Etkileri.}, congress name={Türkiye 10. Gıda Kongresi}, city={Erzurum}, country={Turkey}, year={2008}, pages={507} }