M. ŞENGÜL And T. ERKAYA, "Afyon Kaymağının Geleneksel Yöntemle Üretimi Ve Bazı Özelliklerinin Belirlenmesi," 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, 2014
ŞENGÜL, M. And ERKAYA, T. 2014. Afyon Kaymağının Geleneksel Yöntemle Üretimi Ve Bazı Özelliklerinin Belirlenmesi. 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Adana, Turkey).
ŞENGÜL, M., & ERKAYA, T., (2014). Afyon Kaymağının Geleneksel Yöntemle Üretimi Ve Bazı Özelliklerinin Belirlenmesi . 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Turkey
ŞENGÜL, Mustafa, And Tuba ERKAYA KOTAN. "Afyon Kaymağının Geleneksel Yöntemle Üretimi Ve Bazı Özelliklerinin Belirlenmesi," 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Turkey, 2014
ŞENGÜL, Mustafa And ERKAYA, Tuba E. . "Afyon Kaymağının Geleneksel Yöntemle Üretimi Ve Bazı Özelliklerinin Belirlenmesi." 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, 2014
ŞENGÜL, M. And ERKAYA, T. (2014) . "Afyon Kaymağının Geleneksel Yöntemle Üretimi Ve Bazı Özelliklerinin Belirlenmesi." 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Mustafa ŞENGÜL And author={Tuba ERKAYA KOTAN}, title={Afyon Kaymağının Geleneksel Yöntemle Üretimi Ve Bazı Özelliklerinin Belirlenmesi}, congress name={4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Adana}, country={Turkey}, year={2014}}