E. AKOĞUL And N. SERÇEOĞLU, "Destinasyon Seçiminde Yerel Mutfağın Etkisi: Pamukkale’xxyi Ziyaret Eden Turistler Üzerine Bir Araştırma," The First International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability , Mersin, Turkey, pp.794-804, 2017
AKOĞUL, E. And SERÇEOĞLU, N. 2017. Destinasyon Seçiminde Yerel Mutfağın Etkisi: Pamukkale’xxyi Ziyaret Eden Turistler Üzerine Bir Araştırma. The First International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability , (Mersin, Turkey), 794-804.
AKOĞUL, E., & SERÇEOĞLU, N., (2017). Destinasyon Seçiminde Yerel Mutfağın Etkisi: Pamukkale’xxyi Ziyaret Eden Turistler Üzerine Bir Araştırma . The First International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability (pp.794-804). Mersin, Turkey
AKOĞUL, Emre, And Neslihan SERÇEOĞLU. "Destinasyon Seçiminde Yerel Mutfağın Etkisi: Pamukkale’xxyi Ziyaret Eden Turistler Üzerine Bir Araştırma," The First International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability, Mersin, Turkey, 2017
AKOĞUL, Emre And SERÇEOĞLU, Neslihan. "Destinasyon Seçiminde Yerel Mutfağın Etkisi: Pamukkale’xxyi Ziyaret Eden Turistler Üzerine Bir Araştırma." The First International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability , Mersin, Turkey, pp.794-804, 2017
AKOĞUL, E. And SERÇEOĞLU, N. (2017) . "Destinasyon Seçiminde Yerel Mutfağın Etkisi: Pamukkale’xxyi Ziyaret Eden Turistler Üzerine Bir Araştırma." The First International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability , Mersin, Turkey, pp.794-804.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Emre AKOĞUL And author={Neslihan SERÇEOĞLU}, title={Destinasyon Seçiminde Yerel Mutfağın Etkisi: Pamukkale’xxyi Ziyaret Eden Turistler Üzerine Bir Araştırma}, congress name={The First International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability}, city={Mersin}, country={Turkey}, year={2017}, pages={794-804} }