M. ATASEVER Et Al. , "Konya da tüketime sunulan fermente sucukların bazı kalite nitelikleri," Selçuk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.14, pp.27-32, 1998
ATASEVER, M. Et Al. 1998. Konya da tüketime sunulan fermente sucukların bazı kalite nitelikleri. Selçuk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.14 , 27-32.
ATASEVER, M., KELEŞ, A., GÜNER, A., & UÇAR, G., (1998). Konya da tüketime sunulan fermente sucukların bazı kalite nitelikleri. Selçuk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.14, 27-32.
ATASEVER, Mustafa Et Al. "Konya da tüketime sunulan fermente sucukların bazı kalite nitelikleri," Selçuk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.14, 27-32, 1998
ATASEVER, Mustafa Et Al. "Konya da tüketime sunulan fermente sucukların bazı kalite nitelikleri." Selçuk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.14, pp.27-32, 1998
ATASEVER, M. Et Al. (1998) . "Konya da tüketime sunulan fermente sucukların bazı kalite nitelikleri." Selçuk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.14, pp.27-32.
@article{article, author={Mustafa ATASEVER Et Al. }, title={Konya da tüketime sunulan fermente sucukların bazı kalite nitelikleri}, journal={Selçuk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi}, year=1998, pages={27-32} }