H. BOZ, "Buğday veya Mısır Nişastası Kullanılarak Üretilen Keklerin Fiziksel, Duyusal ve Tekstürel Özellikleri Üzerine Çirişlendirmenin Etkisi," Akademik Gıda , vol.16, pp.176-182, 2018
BOZ, H. 2018. Buğday veya Mısır Nişastası Kullanılarak Üretilen Keklerin Fiziksel, Duyusal ve Tekstürel Özellikleri Üzerine Çirişlendirmenin Etkisi. Akademik Gıda , vol.16 , 176-182.
BOZ, H., (2018). Buğday veya Mısır Nişastası Kullanılarak Üretilen Keklerin Fiziksel, Duyusal ve Tekstürel Özellikleri Üzerine Çirişlendirmenin Etkisi. Akademik Gıda , vol.16, 176-182.
BOZ, Hüseyin. "Buğday veya Mısır Nişastası Kullanılarak Üretilen Keklerin Fiziksel, Duyusal ve Tekstürel Özellikleri Üzerine Çirişlendirmenin Etkisi," Akademik Gıda , vol.16, 176-182, 2018
BOZ, Hüseyin. "Buğday veya Mısır Nişastası Kullanılarak Üretilen Keklerin Fiziksel, Duyusal ve Tekstürel Özellikleri Üzerine Çirişlendirmenin Etkisi." Akademik Gıda , vol.16, pp.176-182, 2018
BOZ, H. (2018) . "Buğday veya Mısır Nişastası Kullanılarak Üretilen Keklerin Fiziksel, Duyusal ve Tekstürel Özellikleri Üzerine Çirişlendirmenin Etkisi." Akademik Gıda , vol.16, pp.176-182.
@article{article, author={Hüseyin BOZ}, title={Buğday veya Mısır Nişastası Kullanılarak Üretilen Keklerin Fiziksel, Duyusal ve Tekstürel Özellikleri Üzerine Çirişlendirmenin Etkisi}, journal={Akademik Gıda}, year=2018, pages={176-182} }